GOED VINDBAAR VIA GOOGLE.

GOED VINDBAAR VIA GOOGLE.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

maakt je website beter vindbaar.

Om goed vindbaar te zijn in bekende zoekmachines zoals Google en Bing is het belangrijk dat de techniek én de inhoud van je website goed doordacht zijn. Hier begint zoekmachine optimalisatie. Het draait uiteindelijk allemaal om goede teksten, afbeeldingen én goede techniek. Gorter Advisie helpt je graag bij het schrijven van geoptimaliseerde teksten en zorgt voor de juiste technische toepassing. In de broncode van je website voeren we de juiste codes, metadata, rich-snippets en schema/mirco-data toe, waardoor je website beter geïndexeerd wordt door zoekmachines. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is geen trucje: SEO is hard werken, steeds weer!

“Je steekt veel tijd en geld in je website, dus daar wil je iets voor terug. Logisch. Alles draait immers om bezoekers, naamsbekendheid en conversie.”

Hoe zorgen wij ervoor dat je website beter vindbaar wordt in Google?

Bij het bouwen van websites en webshops houden we ons altijd aan de technische basisregels van zoekmachine optimalisatie.

Wil je het plaatje compleet maken? Dan kijken we samen verder naar de je teksten en afbeeldingen. Ook de algehele indeling van je website en de weergave op verschillende schermen komt aan bod.  Daarnaast kiezen we slimme synoniemen voor je keywords. Zo wordt je website nog beter vindbaar in Google.

  • Optimalisatie broncode

  • Optimalisatie content

  • Google Search Console

  • Google Analytics

Jouw website beter vindbaar in Google?

Neem contact op!

Wij zorgen voor goede techniek en uitstekende content.

Zoekmachine optimalisatie.
Meten is weten!

Hoe lang blijft een bezoeker op je website? Wat is de bounce-rate van een bepaalde pagina? Hoeveel pagina’s bezoekt je gebruiker en waar zitten eventuele knelpunten die we kunnen oplossen? We meten het gedrag van jouw bezoekers met Google Analytics en brengen eventuele problemen in kaart met Google Search Console. Zo weten we waar verbetering mogelijk is.