START JOUW EIGEN WEBSHOP.

START JOUW EIGEN WEBSHOP.

WooCommerce webshop

maak van WordPress een krachtige webwinkel

WooCommerce is de software waarmee we jouw WordPress website uitbreiden tot succesvolle webshop.  Zo start je een webwinkel met hetzelfde gebruiksgemak dat je gewend bent van WordPress. Voeg zelf gemakkelijk jouw producten en diensten toe aan de shop en deel je assortiment overzichtelijk in door middel van productcategorieën. Wij zorgen ervoor dat je webshop goed vindbaar is in Google dankzij slimme zoekmachine optimalisatie.

Je kunt WooCommerce uitbreiden met krachtige tools. Bijvoorbeeld voor de verzending van je producten. We kunnen jouw Woocommerce koppelen aan onze verzendpartner. Komt er een bestelling binnen, dan meld je jouw zending met 1 druk op de knop aan en print je gelijk het verzendlabel. Bovendien krijg je staffelkorting op de verzendkosten bij o.a. PostNL, DHL, DPD en UPS.

“WooCommerce is hét webshopplatform voor WordPress…

maar het succes van je webwinkel valt of staat met een goede technische basis.”

Hoe bouwen wij een webshop in WooCommerce?

WooCommerce is beschikbaar als uitbreiding op WordPress. We nemen de installatie en configuratie voor onze rekening. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van producten, productcategorieën en de juiste BTW-regels. Ook de orderafhandeling, de opmaak van je bestellingen en e-mails en de koppeling aan betalingssystemen voeren wij voor je uit.

Als je besluit je WordPress website uit te breiden tot WooCommerce webwinkel, dan zorgen wij voor de techniek. Je kunt tijdens de bouw meekijken op een tijdelijk adres. Handig, want dan kan je alvast jouw producten en diensten invoeren. 

  • WooCommerce webshop

  • Goed vindbaar in Google

  • Zelf de inhoud van je winkel beheren

  • Koppeling met verzendbedrijven

  • Koppeling met betaalproviders

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor jouw WooCommerce webwinkel?

Neem contact op!

We ontwerpen, bouwen en hosten alles zelf. Je hebt dus altijd 1 aanspreekpunt.

Gemakkelijk betalingen ontvangen.
Gorter Advisie is partner van Mollie.

Wil je veilig, snel en betaalbaar afrekenen met jouw klanten? Wij zijn al jaren parter van Mollie: een van de bekendste betalingsproviders uit Nederland. Je maakt zelf een Mollie profiel aan en wij verzorgen de koppeling met jouw WooCommerce webshop. Je klanten kunnen dan gebruik maken van iDeal, credit-card of achteraf betalen met Klarna.