EEN PODCAST LATEN OPNEMEN.

EEN PODCAST LATEN OPNEMEN.

Jouw eigen podcast.

Wij helpen je met de techniek, de inhoud en promotie van je podcast

Een podcast is een moderne, relatief nieuwe manier om je doelgroep te bereiken. Nieuw genoeg om je te onderscheiden van je concurrenten én populair genoeg om je effectief te zijn. In december 2021 luisterde 44% van de Nederlanders wel eens een podcast (bron: Markteffect Podcast Monitor 2021). Dat percentage stijgt snel verder. Voor bedrijven -en juist ook het MKB- is het daarom nu de tijd om in te spelen op deze trend en een eigen podcast te laten maken.

Wij zijn jouw technische partner voor een kwalitatieve opname, montage en distributie. En als je daar behoefte aan hebt, helpen wij je óók met de inhoud, vormgeving en promotie van jouw podcast. Alles op 1 plek dus!

De techniek achter een perfecte podcast

Als je iets doet, doe het dan goed! Dat geldt zeker ook voor de techniek achter jouw podcast. Wij beschikken over professionele apparatuur voor perfecte opname en montage van jouw podcast. Ook de distributie naar bijvoorbeeld Apple Podcast, Google Podcasts en Spotify kunnen wij verzorgen.

Laat je dus vooral niet tegenhouden door “technische beren op de weg”. Focus je op de inhoud, dan regelen wij de rest. Vaak horen we van presentatoren en gasten terug dat het fijn is om tijdens de opname geen zorgen te hebben over de techniek. De focus ligt dan helemaal op de het gesprek. Dat komt de kwaliteit van jouw podcast direct ten goede.

De inhoud en promotie van jouw podcast

Zoek je naast de technische ondersteuning ook naar inhoudelijke invulling van je podcast? Geen probleem! Sinds 2003 helpen we klanten met het overbrengen van hun boodschap. In print, web en nu ook in audio, door middel van podcasting. We vertellen er graag meer over!

Wat wil je vertellen? Wat is je doel? Hoe ziet je doelgroep eruit en hoe kunnen jouw boodschap het beste brengen. Met die vragen in het achterhoofd maken we samen jouw podcastplan. Je kunt rekenen op veel ervaring en goed advies als je zelf gaat presenteren of interviewen. Ook kunnen we aanschuiven als gespreksleider of voice-over.

  • Professionele apparatuur en een ervaren audiotechnicus.

  • Jouw gasten kunnen ook op afstand aanschuiven (bijvoorbeeld via Teams, Zoom, Facetime of telefoon)

  • Gebruik fragmenten, quotes, spraakberichten op je telefoon en achtergrondmuziek

  • Distributie van de jouw podcast naar alle grote diensten, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

  • Audiovormgeving (intro, outro en bumpers) mogelijk

  • Vormgeving van de headers en covers van je podcast bij de streamingdiensten.

Wil je een podcast laten opnemen? Dat kan in onze studio én bij jou op het bedrijf! Inclusief publicatie op Spotify en Apple Podcasts.

Ik wil meer weten…
over het laten maken van een podcast!

Neem contact op via onderstaand formulier.

Veel gestelde vragen
over het laten opnemen van je podcast

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact via info@gorteradvisie.nl, of bel 06 – 50 555 008.

Wat kost het om een podcast op te nemen?

Dat hangt af van jouw wensen. Ter indicatie: vanaf € 350 ex. btw (en eventuele reiskosten) boek je 2 uur een studiotechicus (bij ons of op jouw locatie), inclusief alle opname-apparatuur. Je ontvangt een volledig nabewerkte audiomontage van optimale geluidskwaliteit.

Regelen jullie ook de vormgeving?

Dat kan zeker! Of je nu 1, of een serie podcasts gaat opnemen: herkenbaarheid is heel belangrijk. We leveren daarvoor intro's, outro's en bumpers voor tussen jouw items.