HOOFD, HART & ONDERBUIK OP 1 LIJN.

HOOFD, HART & ONDERBUIK OP 1 LIJN.

Communicatie advies.

Ratio én gevoel vormen de basis.

Wat wil jij met je bedrijf in de wereld zetten? Wat is je doel? En wat voeg jij als ondernemer (of met jouw team) toe om van jouw bedrijf een succes te maken? Hoe verpak je jouw boodschap? Hoe bereik je de mensen in jouw doelgroep? En nog belangrijker: slaag je erin jouw doelgroep te overtuigen? Wil je op scherp gezet worden? Dan helpt het opstellen van een communicatieplan je doelen te bereiken.

“In het bijzonder voor ZZP-ers en kleine bedrijven
geldt dat jouw persoonlijke inbreng een cruciale rol speelt in het succes van je bedrijf…”

Hoe verkoop je jouw producten en diensten?

Product- en brandmarketing. Wij lopen er warm voor! Wat is de missie en visie van je bedrijf, product of dienst? Samen brengen we je doelgroep én de strategie waarmee jij jouw doelgroep kunt overtuigen in kaart. Hoe positioneer je jouw “merk” en welke communicatiemiddelen passen daarbij?

Het helpt om je missie en visie concreet te maken. Schrijf je doelen op. Maak een moodboard met inspirerende afbeeldingen, artikelen, teksten, slogans. Wij kunnen je helpen je doelen en strategie duidelijk te maken: gaan we samen aan de slag?

Hoe zet je de talenten van jezelf en je team in?

Ondernemerschap: het is zóveel meer dan alleen slim zaken doen. Wees je bewust van jouw aandeel (en dat van je team) in de onderneming. Ondernemerschap is mensenwerk. Natuurlijk: de kwaliteit moet goed zijn, maar jouw klanten kopen ook bij JOU vanwege jouw inbreng, omdat ze je vertrouwen en iets gunnen!

Daarom is het goed om te kijken naar de rol van jezelf en jouw team in je bedrijf. Waar liggen jullie talenten en benut je het maximale potentieel van jezelf en je team? Dat komt dichtbij, is soms best even spannend, maar is zó effectief om mee aan de slag te gaan!

Communicatie-Advies.

Breng je doelen –en de kansen om ze waar te maken– in kaart.

Neem contact op via onderstaand formulier.

Communicatie advies,
hoe gaat dat in z’n werk?

Communicatie advies is altijd maatwerk. Het kan zijn dat je hulp nodig hebt bij het in de markt zetten van je producten en diensten. Vaak kijken we ook naar de rol die jij en jouw team in dat succes hebben. We gebruiken beproefde marketingtechnieken om de kracht van taal en communicatie beter te benutten.

 

communicatie tussen personen